was successfully added to your cart.

En ny veteranbil syns nu i Stenstan

Sedan tidigare har Sundsvall en veteranbrandbil. Den har heter Aron och har körts runt på guidade turer i Stenstan. Nu dubblas antalet. I slutet på förra veckan kom den nygamla bilen hem till Sundsvall. Det är en Volvo från 1938 som tills nu har stått på ett museum. Nu skall den ut på vägarna igen.

Brandbilen ankom Sundsvall tryggt och säkert med Sundfrakt. Tommy Jansson, ordförande i ”Sundsvalls brandmän” är mycket nöjd med nytillskottet och säger ”Utan Sundfrakts sköna servicekänsla hade det inte varit möjligt att på ett säkert och bra sätt få Volvobrandbilen till Sundsvall. Sundfrakt visar på ett tydligt sätt åkerinäringens betydelse i vår region. Både förr, nu och i framtiden!” Sundfrakt tackar för dom orden!

”Sundsvalls brandmän” är en förening som engagerar sig och vill utveckla vår region. Föreningen har gjort en mycket sevärd film om Sundsvallsbranden 1888. Dessutom görs faktaböcker och romaner, nu senast ”Sofia Bugges sigill”. Och inte att förglömma guidade turer med gamla brandbilar i Stenstan.

Sundfraktgruppens vision är att bidra till hållbar utveckling i vår region. Vi gillar därför ”Sundsvalls brandmäns” aktiviteter och initiativ. Föreningen är öppen för alla.

Läs mer på www.brandhistoria.nu