Jobba Hos Oss

Sundfrakt som arbetsgivare

Vi är beroende av duktiga medarbetare med rätt kompetens. Vårt kunnande spänner över ett stort område. Hjärtat är naturligtvis maskin- och logistikkompetens, men områden som försäljning, IT och kommunikation blir allt viktigare för oss.

 

Vi vill att alla medarbetare ska vara med att utveckla företaget och värdesätter därför initiativförmåga och viljan att utvecklas. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt med god arbetsmiljö och säkerhet som ledstjärnor. Sundfraktgruppen skall vara en attraktiv arbetsgivare med sikte mot framtiden.

 

 


 

 

Lediga tjänster

Vi har tyvärr inga lediga tjänster för närvarande

 

Skulle du vilja arbeta tillsammans med oss här på Sundfrakt är du välkommen att lämna din intresseanmälan här. Vi sparar ditt personliga brev och CV för kommande vakanser.

 

Är du intresserad av att genomföra din praktik eller examensarbete hos oss. Skicka ett mejl till oss.

 

Är  du yrkes chaufför och intresserad av få köra åt någon av vår delägare förmedlar vi ditt intresse 


 

 

Några av våra medarbetare


sticky-ketil-sletbakk

Ketil Sletbakk
@sundfrakt.se
070-399 01 27

jobba

Magnus Riklander, säljare

I mitt arbete är jag alltid i farten. Jag möter många människor varje dag – nya och gamla kunder. Speciellt kul är det att så många är intresserade av våra förnyelsebara produkter. Vårt nya CRM-system gör jakten på nya kunder lättare ; D

jobba2

Caroline Nordlund, transportledare

Jag ser till att kunderna får sina leveranser – och att vi håller vad vi lovar. Ingen dag är den andra lik. Kul att få arbeta med komplicerade logistiklösningar. Då får jag verkligen testa min förmåga. Att vi arbetar mer och mer med IT känns naturligt och underlättar vardagen.

jobba1

Therese Jansson, ekonom

Jag arbetar med processen “från-order-till-fakturering”. Där är jag involverad i allt från praktiskt arbete till att förbättra processen. Just nu är det mycket digitalisering på agendan. Vi är några som har ansvar för att utveckla intranätet. Det tycker jag är riktigt kul!