Välkommen till Sundfrakt!

Maskin- och logistiklösningar för alla behov - tryggt, hållbart och säkert.

 

Sundfrakt - Kvalitet hela vägen!

Maskin- och logistiklösningar för alla behov - Med rötterna i Västernorrland.

 

Sundfrakt - Vi gör jobbet!

Allt från transporter och anläggning till komplexa sammansatta lösningar.

Det heltäckande maskin- och logistikföretaget för alla behov

Sundfraktgruppen kan erbjuda allt från enklare uppdrag till mer komplicerade och sammansatta lösningar. Vi har lösningar såväl inom bygg- och anläggning som insatsvaror till industrin, inom skogen, miljötransporter samt specialgods. Sundfraktgruppen har mycket lång erfarenhet i hantering av farligt gods.

Vi har eget bränslebolag med fokus på förnyelsebara produkter samt egna bergtäkter för grus och fyllnadsmassor. I Söråker äger och driver vi egen hamn med järnvägsanslutning. Genom våra fastigheter möjliggörs flexibel terminal- och lagerhantering. Hos oss kan du hyra lokaler och uppställningsplatser.

akare-2

Sundfraktgruppens utbud av tjänster och produkter

Vi är ett maskin- och logistikföretag lokaliserade i norrland med hela Sverige som marknad. Med fokus på säkerhet, hållbarhet och flexibilitet levererar vi ett stort utbud av produkter och tjänster för alla behov.

car-img

Logistik & Miljö

tank-bulk-icon

Tank & Bulk

anlaggning-icon

Anläggning

grus-icon

Grus & Ballast

boat-img

Hamn & Stuveri

bransle-icon

Driv- & Smörjmedel

terminal-lokaler

Terminal & Lager

globe-img

Samansatta Lösningar

Sundfraktgruppen i tiden – för framtiden

Sundfraktgruppen arbetar målmedvetet med hållbarhet. Vår ambition är att göra verkstad dvs. visa på konkreta handlingar som gynnar vår miljö och vår omgivning.

Vi kan bl.a. erbjuda en mängd förnyelsebara bränslen som minskar koldioxidutsläppen med upp till 88 %. Vi arbetar kontinuerligt med att förnya och förbättra fordons- och maskinparken.

hallbarhet-startsida

Nyheter

ny-inkopsstrategi-i-kommunen-featured

Ny inköpsstrategi i kommunen

| Nyheter | No Comments
Utkast till ny inköpsstrategi i Sundsvalls kommun Sundfrakt har tagit del av förslaget till Sundsvalls kommuns nya inköpsstrategi. Sundfrakt med flera har sedan tidigare påtalat brister i upphandlingar och uppföljningar...
fiskerika-vattendrag-biotopvard-featured

Fiskerika vattendrag – Biotopvård

| Nyheter | No Comments
Sundfrakt bidrar till att återställa livsmiljö i våra vattendrag Mänsklig påverkan på vattendrag har under lång tid stört fisken i våra floder och åar. Det finns ett stort behov av...
klimatsmart-grus-i-sundsvall-featured

Klimatsmart grus i Sundsvall

| Nyheter | No Comments
Åkerigrus i Sundsvall AB erbjuder nu klimatsmart berg- och grusmaterial från sin täktverksamhet i Bosvedjan, centrala Sundsvall. – Vi kan med vår lokala placering och våra val av maskiner och...

BOLAGEN I SUNDFRAKTGRUPPEN

sundfrakt-ab

akerigus-ab

alltank-ab

solventum-ab

delta-terminal-ab

trb-ab