Jobba hos oss

Sundfrakt som arbetsgivare

Vi är beroende av duktiga medarbetare med rätt kompetens. Vårt kunnande spänner över ett stort område. Hjärtat är naturligtvis maskin- och logistikkompetens, men områden som försäljning, IT och kommunikation blir allt viktigare för oss.

Vi vill att alla medarbetare ska vara med att utveckla företaget och värdesätter därför initiativförmåga och viljan att utvecklas. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt med god arbetsmiljö och säkerhet som ledstjärnor. Sundfrakt skall vara en attraktiv arbetsgivare med sikte mot framtiden.


Lediga tjänster

• Vill du arbeta tillsammans med oss här på Sundfrakt? Välkommen att lämna in intresseanmälan.
• Är du chaufför och intresserad av få köra för någon av våra delägare förmedlar vi ditt intresse.
• Är du intresserad av att genomföra din praktik eller examensarbete hos oss?

Välj ärende, ladda upp ditt CV med personliga brev och lämna oss din intresseanmälan här nedan.


Några av våra medarbetare


ketil-sletbakk-mini

Administrativ chef
Ketil Sletbakk
@sundfrakt.se
070-295 81 88

jobba

Magnus Riklander, säljare

I mitt arbete är jag alltid i farten. Jag möter många människor varje dag – nya och gamla kunder. Speciellt kul är det att så många är intresserade av våra förnyelsebara produkter. Vårt nya CRM-system och mobila lösningar gör mitt arbete enklare.

jobba2

Caroline Nordlund, transportledare

Jag ser till att kunderna får sina leveranser – och att vi håller vad vi lovar. Ingen dag är den andra lik. Kul att få arbeta med komplicerade logistiklösningar. Då får jag verkligen testa min förmåga. Att vi arbetar mer och mer med IT känns naturligt och underlättar vardagen.

jobba1

Therese Jansson, ekonom

Jag arbetar med processen ”från-order-till-fakturering”. Där är jag involverad i allt från praktiskt arbete till att förbättra processen. Just nu är det mycket digitalisering på agendan. Vi är några som har ansvar för att utveckla intranätet. Det tycker jag är riktigt kul!